stefanieelin

Haj!

Kategori:

Igår va hag och gymmade med Alexandra och efter det så hängde jag med henne till taekwondon, det var jätte kul och riktigt bra träning, så jag vill börja där! Men om inte det blir av så blir det nbog att tattuera sig nästa månad och då hade jag tänkt mig en rätt så stor text, vilken vet jag inte än... Förslag?! Men vill ha den antigen på låret eller ryggen. Det kommer bli awsome !! Här kommer en bild som är typ så jag vill ha den :) 
 

Skolan ihih

Kategori:

Hellu fölket! Sitter i min sketna skola, har rast till 20över. Vi kollar på en film som handlar om hur man behandlade mentalsjuka förr! Jag tycker faktiskt sånt ät väldigt intressant! Jag måste bara skriva det att fyfan skånetrafiken, vad håller ni på med? Fick sitta i Åstorp i en halvyimme imorse för bussjävlen inte kom, och under dom 30minuterna så fråga jag typ 6 busschafförer när bussen skulle gå till klippan men ingen visste. Ska inte dom kunna sånt? Asså nej tummer ner till dom, ert jävla fel att jag kom försent idag! FackYou!
Men annars har allting varit okej än sålänge, börja halv tio (kom kvart i..) och slutar 3 idag! Annars slutar vi 4 varenda dag.. Efter skolan ska jag till väla och se om man hittar något vettigt, skulle igentligen dit med Jennie & Felle men smartröven kom på att hon får lön imorgon. Men jag gillar ändå att gå själv på Väla, kommer inte mig lika stressig då. Men skriver sen pusshej geeks! 
 

Måndag

Kategori:

Tjennare, har nyss ätit frukost, sov hos min älskling inatt, kommer inte kunna sova lika mycket med han nu när skolan börjar som den gör imorgon ! Hade tänkt att verkligen sköta skolan nu denna gången och ja jag tror faktiskt att jag kommer lyckas med tanke på att jag verkligen vill och jag har värdens bästa klasskompis som ställer upp, iallafall ska till Jennie idag och sova hos henne mihihiihi så drar vi till skolan tillsammans imorgon 
men nu ska jag bada sen göra v mig, ska träffa micci innnan jag drar dit, tobbe också så klart ♥
 
Aw vill ni veta vem som har värdens gulligaste pojkis? jag ! 
Älskar dig mest tobias !! ♥ Detta skrev han till mig 
 
Stefanie Hellman du e den bästa flickvännen jag nånsin haft du e helt facking underbar ! du betyder hur mkt som helst för mig, du har hela mitt hjärta! vill aldrig nånsin förlora dig, ja vill leva resten av mig liv med dig ! varje gång ja blundar e de dig ja ser så låt oss stanna i en evighet ! skulle nt klara utan din närhet du e min ängel ! på nätterna när vi sover ifrån varandra kollar ja upp mot himlen o undrar om du också tittar upp o tänker på oss två aldrig låter ja dig gå du o ja till döden inget skiljer oss åt du vet ja dör för dig för när du rör vid mig så känner ja allt som ja vill ha e du o ja ! så låt mig stanna kvar ! de kommer lösa sig till slut ja ja lovar o svär, för tillsammans e vi starkare, vi ska klara de här ! när backen lutar uppåt o vinden blåser kallt då tar ja tag i din hand. tillsammans klarar vi allt ! allt detta har ja skrevit från mitt hjärta flr du betyder så oerhört mkt för mig ! JA ÄLSKAR DIG STEFANIE ELIN HELLMAN !!!!! 

Ett års kalas !

Kategori:

Hinner inte skriva mycket nu förutom att jag ska göra v mig lite nu för jag ska på kalas, min lilla söta kusin fyller 1 år grattis gullunge ♥ 
visst är han GOLLI :3
 

Ola

Kategori:

Har inte bloggat på typ en vecka nu ! Som sagt är så kass på fantasi så jag kommer inte på något bra och skriva, så jag tycker att det blir nästan bara massa bilder", men en annan sak jag skulle berätta är att jag har haft gym kort nu i en vecka, träna mån tid ons tor och fredag så jag kör hårt! Men lördag orkar jag inte, lite paus behöver man! Ska cykla till gymmet nu, puss. 
 
 

Space bound

Kategori:

Hejsan, tänkte bjuda på lite ego bilder ihih, imorgon ska jag och mamma handla hårfärg till mig och tänkte färga det chokladbrunt ! :D vad tycker ni om chokladbrunt? jag själv tycket det är jätte fint!
Idag har jag har jag inte gjort så mycket, ska träffa min pojkvän snart.

Nu tänkte jag kolla tv lite och fila naglarna, för sen måla dom:) Ska träffa Alexandra lite sen också! 

Imorgon blir det länkbyte! ;D så imorgon får ni se vem det är!

 

 

When i'm gone

Kategori:

Hej, jag tycker att ni ska få välja vad jag ska skriva om, jag har jätta dålig fantasi och kommer inte på något att skriva om typ.. Så vad vill ni att jag ska skriva om?! :) Kommentera! 
 
VECKANS LÅT !! 
älskar den hur gammal den än blir. 
 
Sofia, till höger.... Saknar dig gumman, den finaste änglen..... Du kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥
 
 

Kategori:

Hapi b-day

Kategori:

Grattis nisan !! ♥
 
 
 

HELLO

Kategori:

Hej, idag har jag varit i Åstorp och träffast Miranda, vi har ätit på Roma och pratat och jag fick se hennes lägenhet. Får börja träffas oftare, mycket och prata om också. 
Imorgon vet jag inte vad sopm händer än, kanske ska till min pappa. 
Och jag ska ut och gå en långrunda med nero! 
Jag och min barndomsvän Yll3 ska börja gymma nu igen på Måndag, så
jag tänkte ju man kan börja ändå, och det känns så skönt när man är klar!
På söndag blir det förmidligen att jag och Yll3 ska spela tennis, kul :D 
Nu ska jag kränga chips sen sova, natti 
 

Åstorp

Kategori:

Tja, jag kom nyss hem från min pojkvän, nu ska jag äta lite och göra v mig för sen ska jag till åstorp och träffa Miranda! En bild på vår katt Misse, älskar han, han är så gollig 
 

En barndomsvän jag aldrig kan glömma

Kategori:

Miranda är en barndomsvän till mig, jag har kännt henne så länge jag kan minnas. Vi är varit bästavänner många gånger men vi har också bråkat, men vem har inte det? Vi har så sjukt många roliga minnen med varandra, och det som är mest underbart, det är att veta att vi har vuxit upp tillsammans! Vi har alltid gått i samma klass eller parblabla nånting kan inte stava till det, i högstadiet gick vi i samma klass, men du byta sen. Shit som vi kaoza i klassen :D Glömmer aldrig på Håkans lektioner, eller Majre, eller Vesslan. Du är gravid och väntar dig en son, grattis till er, hoppas allt går bra för er! Men jag kan frt inte fatta att du ska bli mamma, underbart! Miranda, vill alltid va en vän till dig, love u ♥♥
 
Ska till Åstorp och träffa Miranda imorgon ! KUL :D 
 

TIHIH

Kategori:

Min pojkvän

Kategori:

9 UNDERBARA MÅNADER 
Tobias Lars Johansson ♥♥♥
Jag älskar dig, du är underbar, du och jag mot hela värden! jag lovar dig jag kommer aldirg lämna dig, vill aldrig vara utan dig!  Om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet, med dig känner jag mig trygg & jag älskar att krama dig &pussa dig! Hoppas att det aldrig tar slut älskling, har aldrig kännt så här innan. 
Men vi har bråkat en del.. Och det hatar jag, men jag lovar dig att jag kommer alltid kämpa för oss. 
Jag kommer allltid finnas för dig, jag vill dela mitt liv med dig! 
Du är min värld, vill aldrig vara utan dig baby!! 
 

Mm!

Kategori:

Nu sitter jag i min säng, ska snart ringa och beställa kinamat sen hämta de! 
Efter det ska jag träffa min älskade pojkvän, Tobbe♥
 

Kinamat

Kategori:

Hejsan, skulle lägga ut bilder igår på kläderna jag köpte! Men det blev inte av, va inte hemma typ så ja. Men nu kommer bilderna :) Hade varit kul om ni kommentera vad ni själva tycker om byxorna och tröjan! 
 
 
Jag har varit duktigt (idag igen) och städat! Så ikväll blir det kina mat, hur gott är inte det allvar?! 
När jag äter kina mat så blir det alltid biff med bambuskott och stekt ris♥